Fra 27.-28. april 2020 avholdes leketøy- og babyutstyrsmessen Toys Milano, som finner sted på MiCo – Milan Congress Center. Dette er femte året at denne messen avholdes, og stadig utvikles og forbedres den hvert år.

9. mars: Vi har mottatt beskjed fra messeledelsen at, ikke overraskende, også Toys Milano blir utsatt inntil videre. De vurderer nye datoer ut fra situasjonen fremover og hva helsemyndighetene anbefaler og tillater.

I løpet av de to dagene får man mulighet til å se spennende produkter, gjøre avtaler, treffe produsenter og distributører i kategorien leketøy, bokhandelsprodukter, karneval- og halloweenutstyr, dekorasjoner, partyutstyr og mye mer. Det er området Bay-B som har alt innen baby- og barneutstyr, med bl.a. bæreseler, vogner, stoler og alt i kategorien.
Det er også muligheter for å gå på de arrangerte seminarene som omhandler produktsikkerhet, markedsdata, forbrukerundersøkelser og innovative salgsprosesser. I tillegg vil de besøkende få et velkomst-kit, gratis lunchbuffet, samt andre goder mens man er i Milano.

Viktige faktorer på denne messen er:
• Kort (kun to dager)
• Effektiv (bare innkjøpere kan besøke messen)
• Håndfast (man kan legge inn bestillinger med tanke på julen)
• Kvalitetsinnhold (et rikt seminarprogram for besøkende)
• De tar godt vare på sine besøkende og gjester

Gratis overnatting for innkjøpere

Da messen tok kontakt med redaksjonen, la de også vekt på at de gjerne vil tilby innkjøpere følgende via denne linken: https://www.salonereg.it/avviso.toysmilano

1. gratis inngangsbillett
2. gratis lunchbuffet
3. én gratis overnatting på hotell

Se mer informasjon på toysmilano.it/en
Eller send en email til info@toysmilano.it

Adgang til Toys Milano gis kun ved invitasjon og er utelukkende for innkjøpere og profesjonelle i denne sektoren.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyheter fra leketøybransjen.

Påmelding

You have Successfully Subscribed!