Catherine Van Reeth i Toy Industries of Europe.
Pressemelding, 30. januar 2020:
TIE’s Play for Change Awards handler om å hedre selskaper som strekker seg lengre enn det å kun lage flotte leker, men som også ønsker å ha en positiv innvirkning på planeten og barnas fremtid.

Prisutdelingene vil ta utgangspunkt i leketøyselskapenes arbeid i tre kategorier: fremtidige ferdigheter, selvstyrking og bærekraft. Hver kategori bedømmes av et panel av fageksperter.
Vi tror at små handlinger kan utgjøre en stor forskjell, og håper å se påmeldinger fra leketøyselskaper i alle størrelser.

Hvorfor lanserer Toy Industries of Europe dem?

TIE er stemmen til anerkjente leketøyprodusenter i EU. Det pågår en bredere samtale for øyeblikket om hva ansvar i industrien betyr. Som vår styreleder Sanjay Luthra (Mattel) har sagt; – Leketøyindustrien har et spesielt ansvar for å ta grep, fordi det vi lager er mer enn bare en vare.

Vi har sett så mange fantastiske produkter og initiativer som er utviklet i sektoren, og som gir svar på denne etterspørselen. Vi bestemte oss for at det var på tide å gi en anerkjennelse for dette arbeidet, og å få disse inspirerende historiene ut i almennheten.

Hva håper Toy Industries of Europe å oppnå gjennom dem?

Prisutdelingen vil rette søkelyset på noen av de fremtidsrettede produktene og selskapsinitiativene, som hjelper barn på en trygg måte med å navigere seg rundt i verden, både på måter som viser respekt for seg selv, for andre og for planeten.
Det vil bli en fin mulighet til å gi disse selskapene et oppmuntrende ‘klapp på ryggen’. Prisen vil gi troverdighet til innsatsen deres også, da våre tre dommerpaneler består av spesialiserte fageksperter.
På lengre sikt er målet at prisene skal fungere som en forebygger for endring for andre leketøyselskaper, som forhåpentligvis vil føle seg inspirert når de ser hva tilsvarende selskaper oppnår.

Hvordan kan selskaper delta?

Prisutdelingen er åpen for alle leketøyprodusenter som selger i Europa. Innleveringsperioden vil løpe fra 23. mars til 8. mai. Foreløpig kan selskaper besøke nettstedet playforchangeawards.eu, for å finne ut mer og registrere deres interesse for videre oppdatering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyheter fra leketøybransjen.

Påmelding

You have Successfully Subscribed!