L. A. Larsen AS

Puslespill produsert i Norge.

Kontakt
Pål E. Larsen
Lars K. Larsen, m: 900 22 824
www.larsen.no


puzzle@larsen.no


Boks 47 Svegeskogen
4401 Flekkefjord


38 32 26 99

Produkter og pressemeldinger

Det kalde og vakre Antarktis

Antarktis er den kaldeste verdensdel på jorden. Havet rundt Antarktis er meget næringsrikt, og her lever små krill i veldig store antall. Krill er mat for kjempestore hvaler, fisk, seler og sjøfugl. En stor hval må spise mange små krill for å bli mett. Pingvinene er de morsomste skapningene i Antarktis. I dette puslespillet vil du finne Adelie-, Konge-, Keiser- og Bøylepingviner. Dette er fugler som ikke kan fly, men som bruker vingene når de dykker i det iskalde vannet for å finne mat.
I puslespillet ser vi en del av det rike dyrelivet, også det som skjuler seg nede i havet. Ser du selen som svømmer under vannet? Det er en stor leopardsel på jakt etter mat. Mange av de 66 brikkene er formet som seler og pingviner, og puslespillet passer for litt større barn.
Art.nr. FH48

Publisert 26. mars 2021

Aerobatikk – Dristige piloter i fantastiske fly

Her er et puslespill med en fantastisk blanding av fly i et spektakulært flyshow. Et multikopter og en bevinget ryggrakett er med for å vise tekniske nyvinninger som er under utvikling og som vi tror vil komme i fremtiden. Oppe i venstre hjørne ser du en Boeing Stearman Biplane med en vingevandrer fra USA på 1930 tallet. Her er dobbeltdekkere og en trippeldekker, paraglider og helikopter. Jagerfly og bombefly er også malt med friske, vennlige farger.
Mange av brikkene blir skåret ut langs konturene i bildet, og noen brikker har fasong som fly. Puslespillet med 64 brikker passer best for litt eldre barn.
Art.nr. PG4

Publisert 26. mars 2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyheter fra leketøybransjen.

 

Påmelding

You have Successfully Subscribed!