Fritz Hansen Toys AS

Norges største og eldste norskeide totalleverandør. Ekspert på trend- og impulssegmentet og fører en rekke merker og serier, som f.eks: Infantino, Pokémon, Teamsterz, Hot Focus, Goula, Bestway, Collecta, Dolls World, NRK Super, Bkids, Keel Toys, Bontempi, Brookite, Amos, Sense, Goo Jit Zu, Peppa Pig, Jaru, JCB, Rampenissen og mye mer.

Showrom i Bergen og i Norwegian Toy House på Pindsle, Sandefjord.

Kontakt
Tore Hansen, m: 901 71 707
Eirik Andrè Hansen, m: 480 45 399
Siv Mækelæ, m: 481 49 135
Susanne Lillebøe Holst, m: 942 17 079
www.fritzhansen.no


mail@fritzhansen.no


Storebotn 4
5309 Kleppestø


+47 56 15 77 00

Produkter og pressemeldinger

Hereos of Goo Jit Zu

Goo Jit Zu omtales som en av de kuleste actionfigurene som er lansert siden 90-tallet! Dette er klembare og elastiske figurer hvor hver av dem har et unikt klebrig fyll med ulik struktur og følelse. I høst kom en pakningen på markedet og har vært en stor suksess. Nå lanseres «Battle pack» med to figurer! Aldersgruppen er 4+.

Hot Focus
Hot Focus er en serie med sminke- og stationary-produkter som henvender seg til jenter i alderen 5-13 år. Hot Focus tar relevante og populære design som Unicorn og Flamingo og presenterer neglelakk, lipbalm, tatoveringer, sminke, skrivesett og vesker i flotte og salgsfremmende pakninger. I mars lanserer Fritz Hansen Toys Caticorn-serien som blant annet inneholder dette flotte sminkesettet med øyeskygge og leppestifter.
Teamsterz
I høst lanserte Fritz Hansen Toys den populære lyd- og lysserien fra Teamsterz. Nå utvides sortimentet blant annet med en 40cm stor søppelbil. Bilen har lyskastere, pipesirene, motorlyder, tømmelyder for søppel og andre kule funksjoner, som gir barna timevis med moro. Aldersgruppen er 3+.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyheter fra leketøybransjen.

Påmelding

You have Successfully Subscribed!