Carlokids NUF

Wonderful Times Group varemerker: Bumbo, Baby Bed Blocks, Zoggs, Munchkin, Lindam, My 1st Art, Sack ‘n Seat, Libero, Carlobaby – Sikringsprodukter, Carlobaby – Bath & Care, Tullsa, Satex, BamBam, Playgro, Herobility, The Thumble, Mombella, Vincent Shoes, Suntoy, 4D Cityscape Puzzle og Dragon-I m.m.

Showrom i Norwegian Toy House på Pindsle, Sandefjord.

Kontakt
Trine Lander
www.wonderfultimes.se

trine.lander@wonderfultimes.se

Järnvägsgatan 18, SE-561 34 Huskvarna

+47 416 10 561

Produkter og pressemeldinger

Med Andre Ord i pocket-versjon!

Med Andre Ord pocket er en ta-med-vennlig variant av det populære ordforklarende spillet Med Andre Ord, der ordene har ulike verdier. Tør du å ta vanskelige ord som gir høy poengsum, eller tar du lette ord som gir lav poengsum? Anbefalt alder er fra 10 år. Tilgjengelig i butikken nå.
Art. No. 44.1547

Publisert 18. mars 2020

Dooky Happy Hands

Dooky Happy Hands Triple Frame Kit lar deg ta vare på minnet fra den første baby-tiden. Det klassiske hvite rammesettet inneholder ramme og gips, med plass til hånd- og fotavtrykk og et foto! Et flott produkt å gi i gave. Tilgjengelig i butikken i april.
Art. no. 130017

Publisert 18. mars 2020

Munchkins mini-ryggsekk

Munchkins nye mini-ryggsekk for barn mens man er på farten! Ryggsekken har et sikkerhetsbelte som enkelt kan kobles av og på om nødvendig. Ryggsekken kommer med justerbare skulderstropper for god passform. Perfekt til å pakke snacks og drikke i, på vårens fantastiske utflukter! Tilgjengelig i butikken i slutten av mai.
Art. no. 051780

Publisert 18. mars 2020

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyheter fra leketøybransjen.

 

Påmelding

You have Successfully Subscribed!