Brio AS

BRIO, Ravensburger, Alga, Thinkfun.

Showrom i Norwegian Toy House på Pindsle, Sandefjord.

Kontakt
Anette Juuhl, m: 976 407 81
anette.juuhl@brio.net

Mette Jacobsen, m: 476 756 92
mette.jacobsen@brio.net

Janicke Haugland, m: 969 032 52
janicke.haugland@brio.net

www.brio.no
Instagram: brioplay
facebook.com/BRIOPlay

www.ravensburger.no
Instagram: ravensburgerglobal
facebook.com/Ravensburger

Se feltet nedenfor for Customer service v/Camilla Giertz Eryilmaz.


Order.no@brio.net

BRIO
Box 305
SE 201 23 Malmö
Sweden

BRIO AS
c/o Azets Insights AS
Drammensveien 151
0277 Oslo


+47 33 37 88 00

Produkter og pressemeldinger

BRIO World Turbo Train

Det er det raskeste toget i BRIO World – bare trykk på den store turboknappen, så kjører det batteridrevne leketoget dobbelt så fort. Sett opp farten med 36003 Turbo Tog. Turboeffekten varer i 5 sekunder, og mens toget kjører med høyeste hastighet skifter de hvite lysene på sidene av toget til et kult blått lys. Det futuristisk utformede lokomotivet trekker en passasjervogn med plass til én heldig passasjer, som kan glede seg over en uforglemmelig tur.

Ta gerne kontakt med oss så forteller vi mere eller besøk vår B2B for mer informasjon om utvalget i BRIO World.
Fra 3+.

Tilgjengelig nå.

Publisert 26. mars 2023

Puslespill fargerike sirkler – Ravensburger Circle of Colors

Circle of Colors er en ny puslespillserie fra Ravensburger, som ganske enkelt skaper godt humør. De fargerike illustrasjonene til disse puslespillene er designet av utvalgte kunstnere fra forskjellige land og kulturer.

500 stykker settes sammen i en sirkel. Motivene som fyller sirkelen er skapt av internasjonale kunstnere og gjenspeiler deres unike stil. Felles for denne samlingen er deres tolkning av mat som gjenspeiles i deres individuelle kunstneriske stil. Bit for bit og farge for farge blir puslespill her et spesielt avslappende og energigivende tidsfordriv. Hvert puslespill forteller en hel historie, med stor oppmerksomhet på detaljer, i tillegg til å invitere deg til å oppdage, slappe av og drømme i en potpurri av farger.

Og når de er ferdige, er de runde puslespillene, med en diameter på 52 centimeter, et absolutt blikkfang på veggene i hjemmet ditt. Circle of Colors-puslespillet fanger øyeblikkelig blikket.

Ta gerne kontakt med oss så forteller vi mere eller besøk vår B2B for mer informasjon om utvalget.

Tilgjengelig nå.

Publisert 22. mars 2023

Minecraft Builders & Biomes Farmers Market Expansion
Gjør deg klar til et nytt Minecraft-eventyr!
Dyrk landbruksjorden og selg grønnsakene på Farmer’s Market, hvor du kan handle med landsbyboernes unike varer med kraftige evner! Farmer’s Market-utvidelsen kan bare spilles med Minecraft: Builders & Biomes basisspill.

Innhold: 20 byggekort, 1 markedsplass-brett, 18 varekort, 32 grønnsak-polletter, 6 spiller-skins, 3 varereferansekort, 8 oversiktskort, 8 erfaringsmålere.

Marked-utvidelse till Minecraft: Builders & Biomes basisspill. 10826878

Art. nr. 10826991
Fra 10+. Tilgjengelig fra september.

Publisert 26. mars 2021

Vikings of the North

Gjør flåten din klar til sjøslag!
Det er urolige tider, og havene er fulle av fiendtlige skip. Bemann flåten din med styrke, mot og kunnskap. Gjør skipene klare til strid og begi deg ut til havs. Målet ditt er å erobre motstanderens land. Viking of the North er et annerledes og strategisk brettspill med taktiske og raske dueller.
Med tre spillere har åsagudene en finger med i spillet, noe som gjør sjøslagene ekstra spennende og uforutsigbare.

Innhold: Spillebrett, 2 spinnerpiler, 66 terninger og 1 kortstokk pluss spilleregler.

Art. nr. 38018486
Fra 12 +. Tilgjengelig fra midten september.

Publisert 26. mars 2021

BRIO Batteridrevet damptog
Batteridrevet tog med realistiske damp-effekter, godsvogn og vannpåfyllings-del. Bruk knappene oppe på toget for å flytte det forover eller bakover, og se den ufarlige vanndampen som kommer ut av skorsteinen. Laget av høykvalitets plast og fine metalldetaljer. Et flott tillegg til alle BRIO World-togbaner, som vokser og utvikler seg sammen med barnet. Togbanen er basert på virkelige jernbaner og hjelper barna med å forstå og lære om omgivelsene på en morsom måte, samtidig som de utvikler finmotorikken.

Nominert til Årets Leksak Preschool i Sverige.

Youtube:
Video 1
Video 2

Art. nr. 33884.
Fra 3+. Tilgjengelig nå.

Publisert 24. mars 2021

Minecraft: Builders & Biomes
Opplev unik og tredimensjonell puslespillmoro med 3D-puslespill fra Ravensburger!
Minecraft: Builders & Biomes utforsker spillerne Oververdenen, utvinner blokker og bygger oppsiktsvekkende strukturer. For å vinne må du planlegge byggingen nøye og overvinne farlige mobs!

64 x tre kuber, 64 x bygge og monster kort, 35 x våpen tokens, 4 x spillbrett, 4 x opplevelses tellere, 4 x karakterskinn, 4 x spill deler baser, 12 x oversiktskort, 1 x blokk base, 1 x support struktur og instruksjon.

Minecraft YouTube-video

Art.nr. 10311238
Fra 8+. Tilgjengelig fra september.

Publisert 28. august 2020

Lamborghini Huracán EVO som 3D puslespill
Opplev unik og tredimensjonell puslespillmoro med 3D-puslespill fra Ravensburger!

Alle som har en lengsel etter den etterspurte bilen Lamborghini Huracán, vil ikke kunne motstå denne elitemodellen.

På en skala fra 1:18, er denne en perfekft miniatyr med elegante linjer og design, som appelerer til alle bilentusiaster. Vårt 108 delers Lamborghina Huracane 3D puslespill er i flott kvalitet, og når den er ferdig måler den 25,5 x 12,5 x 6,8 cm.

Ideell fra alder 8+. Dette unike, formede puslespillet med høyeste plastikkvalitet, sitter godt sammen slik at det blir en solid og sterk modell. Sitter sammen uten lim! Sett sammen bare med det blotte øyet eller bruk tallene på baksiden.

Ravensburger 3D-puslespill. Takket være vår Easy Click-teknologi, passer plastpuslebitene nøyaktig sammen. Lag flotte 3D-ting med individuelt formede og bøyelige puslebiter – uten lim! Sett sammen puslespill av verdens berømte bygninger, som Elfenbenstårnet og Empire State Building, eller finn ditt favoritt 3D-puslespillmotiv i vårt kjempestore utvalg med forskjellige antall puslebiter. Lykke til med pusling i 3D!

Fler 3D Puslespill fra Ravensburger.

Art.nr. 10311238
Fra 8+. Tilgjengelig fra september.

Publisert 28. august 2020

BRIO Builder lyssett
BRIO Builder byggesett for STEM-fokusert og åpen lek.
120-delers BRIO Builder byggesett med brukervennlig verktøy og inspirasjonsmanual for STEM-fokusert og åpen lek. Gi det du har laget med BRIO Builder, lysende elementer for å gjøre leken ekstra morsom. Bygg dine egne leker hver dag med dette kreative byggesettet. Barna leker og lærer ved å bruke fantasien og problemløsningsferdigheter for å finne de rette konstruksjonsløsningene. Fordi alle delene er kompatible med hele BRIO Builder-systemet, kan du bygge ut leken så mye du vil!

Lyskomponenten kommer med fire forskjellige moduser for ekstra detaljer: PÅ, AV, blinking og pulsering, og fungerer perfekt med de gjennomsiktige plastdelene, som kommer i forskjellige farger.

BRIO Builder YouTube-video

Art.nr. 34593
Fra 8+. Tilgjengelig fra september.

Publisert 28. august 2020

Therapy
Terapi på sitt morsomste! Årets Feel Good spill!
Et morsomt spill med mye latter som blander høyt og lavt, sant og usant og moro med alvor.
Flytt sofaen din rundt spillebrettet i jakten på mental helse. Ved besøk hos psykologen og innsikt i deg selv og dine medspillere, kvitter du deg med alle dine nevroser og diagnoser. Jo oftere du svarer riktig på spørsmålene og jo bedre du er til å vurdere deg selv og dine medpasienter, desto raskere blir du friskmeldt og kan gå ut i livet med lette steg og et lyst sinn.

Inneholder spillebrett, kort, sofabrikker, sofapropper, terning og regler.

Art.nr. 38013477
Fra 15+. Tilgjengelig fra september.

Publisert 28. august 2020

BRIO Racerbil med fjernkontroll
Vroom, vroom! BRIO racerbil med fjernkontroll vil med sitt lyserøde karosseri og strømlinjeformede utseende, gi barna timevis med moro i høyt tempo. Denne fjernstyrte bilen med intuitiv fjernkontroll gjør det mulig å styre som en ekspert etter bare noen runder i rommet og er en perfekt leke for 2-åringer. Formålet er å øve opp fingerferdighet og kontroll på en morsom og minneverdig måte.

BRIO Racerbil med alderstilpasset fjernkontroll er perfekte for småbarn. Stor en knapps styresystem gjør kjøringen enkel og morsom. Strømlinjeformet motorisert racerbil med BRIOs høye kvalitet, sikre deler og skjult antenne.

R/C Race Car ble Årets Leksak i Sverige 2019 i kategorien Småbarn.

Art.nr. 30388
Fra 2+. Tilgjengelig.

YouTube-video

Publisert 19. mai 2020

Alga Cold Cases – Strategisk krimspill i ondskapens fotspor
Det finnes en håndfull uløste saker som William Wisting ikke klarer å slippe. Noen av de mest spesielle drapene i norsk kriminalhistorie. Han gjenåpner sakene i håp om at ny teknologi og friske øyne kan gi svar. På den ene siden av det vertikale, magnetiske spillbrettet, skal personen som spiller politietterforsker følge ledetrådene i søket etter de skyldige. På den andre siden skynder de kaldblodige drapsmennene seg rundt til sine gamle åsteder for å slette sporene som fremdeles kan ligge igjen. Kampen er i gang. I tillegg til list og strategisk tankegang, kreves nøyaktighet og et blikk for detaljer. En spillthriller i verdensklasse!

Art.nr. 38013478
Spilletid 45-60 min
Fra 10+. Tilgjengelig fra august 2020.

Publisert 19. mai 2020

BRIO Toggarasje
BRIO Toggarasje med håndtak er en flott nykommer til alle BRIO World-jernbaner, som gir leketogene et perfekt sted å ta pause og bli vedlikeholdt. Garasjen har tre parkeringsområder, hver med egen sportilkobling. Dra tilbake det store røde håndtaket, garasjedøren skyves automatisk opp og gir lett adgang til lokomotivet og passasjervognen inne i garasjen. Når døren er lukket igjen, kan håndtaket låses i oppreist posisjon, noe som gjør det lett for barna å bære toggarasjen og innholdet over til neste eventyr.

Jernbanen er basert på virkelige jernbaner og hjelper barna med å forstå og lære om omgivelsene på en morsom måte, samtidig som de utvikler finmotorikken. For barn i alderen 3 år og eldre.

Toggarasje med rom til tre leketog, stort håndtak med to funksjoner og et BRIO World lokomotiv og passasjervogn.

Art.nr. 33474
For barn i alderen 3 år og eldre. Tilgjengelig.

Publisert 19. mai 2020

BRIO Sitty dukketrille
Solid dukketrille i klassisk BRIO-design. Kommer med sammenleggbart understell for enkel lagring, justerbar fothviler for dukken og en kurv under – perfekt til å ta med alt du trenger for en dag med dukken din. De små vil elske å ta med dukken på tur i Sitty.

Vi vet at barna noen ganger leker med leker på andre måter enn forventet. Derfor har vi testet produktene våre grundig med strenge sikkerhetskrav, som ofte er strengere enn loven. Laget med metall, plast og stoffer av høy kvalitet.

Art.nr. 24905000
Fra 3+. Tilgjengelig.

Publisert 19. mai 2020

Smart Tech Sound togsett med magiske tunneler
Med den nye Smart Tech Sound-teknologien, kan dette batteridrevne opptaker og avspiller-lokomotivet kommunisere med omgivelsene og reagere automatisk på Smart Tech-tilbehør, f.eks. med forskjellige fargelykter, bevegelser og lyder – funksjoner som vil forbedre opplevelsen og leken.
Artikkelnr. 33972.

• Ta kontroll over leken med dette 37-delers interaktive togsettet med tre skinner og tilbehør.

• Programmér leken med Smart Tech Sound handling og bevegelse, fargerike lys og egen valgte lyder og opptaks- og avspillingsfunksjon inkludert. Ekstra tilpasning tilgjengeling når du kobler opp toget til Smart Tech sound appen.

Fra 3+. Tilgjengelig fra august 2020.

www.brio.net/brio-world

YouTube-video

Publisert 23. mars 2020

Gravitrax expansion sets
YouTube-video

Volcano – Utløs en eksplosjon!
Vulkanen utløser ny energi i ditt sporsystem. Kombiner vulkanen med GraviTrax Starter-Set for mer action i ditt spor system. (Art.nr.10926154)
YouTube-video

Tip Tube – Stopp, samle og utløs!
Samle kulene dine med Tip Tube og sett dem fri igjen! Kombinér Tip Tuben med GraviTrax Starter-Set og lag utrolig action i sporsystemet ditt. (Art.nr.10926149)
YouTube-video

Flip – Utløs Flippen!
Transporter kulen opp på et nivå og flipp den i motsatt retning. Kombiner Flip med GraviTrax starter-set og utløs utrolige sporvekslinger. (Art.nr.10926155)
YouTube-video

Kan kun spilles med GraviTrax startsett.
Fra 8+. Tilgjengelig fra september 2020.

Publisert 23. mars 2020

Code & Go Bumblebee
Lek og lær med denne glade, lille humlen når den følger dine programmerte kommandoer med alderstilpasset innhold. Lekne lys- og lyd-effekter hjelper smårollingene med å engasjere seg, og oppmuntrer dem til å holde fokus og være utforskende.
Artikkelnr. 30154.

• Code & Go Bumblebee tilbyr barna en tidlig introduksjon til STEM læring og programmering.

• Lek og lær med denne glade lille bie når den følger dine programmerings kommandoer ved bruk av alders bestemte passende innspill.

Fra 24 m+. Tilgjengelig fra august 2020.

Publisert 23. mars 2020

3D Labyrinth og Super Mario Labyrinth
Labyrint – det utrolig labyrintiske spillet! Lett å leke og alltid spennende!

Velkommen til tårnlabyrinten!
Hekser og trollmenn kappes om å finne forlokkende skatter i en labyrint av høye tårn og dype hvelv. De bruker kraftige trylleformler for å teleportere og endre labyrinten til sin fordel.
(art.nr. 10826870)

Super Mario Labyrinth
«Mamma Mia!» Hvor er Mario? Helten vår gjemmer seg i en vanvittig labyrint sammen med sin bror Luigi, Yoshi, Peach, Donkey Kong og mange andre karakterer fra Super Mario™-spillene.
(art.nr. 10826893)
Fra 8+. Tilgjengelig fra september 2020.

3D Labyrinth YouTube-video

Publisert 23. mars 2020

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyheter fra leketøybransjen.

 

Påmelding

You have Successfully Subscribed!