Nå er det like før det braker løs på verdens største leketøymesse – Spielwarenmesse – i Nürnberg. Sannsynligvis har du allerede planlagt viktige besøk, men uansett kan det være bra å ha noen gode hjelpemidler for å lettere å komme seg rundt på den store messen.

Messen har selvfølgelig en egen Spielwarenmesse app (last ned til iPhone eller Android-telefon), og med den kan du f.eks legge til alle produsenter og leverandører med eget standnummer som favoritt, og deretter legge inn en avtale med hvilken dag og klokkeslett som er bestemt. Dette legges så inn i den lokale kalenderen på telefonen, samt at den vises under Favourites – Events. Når du skal komme deg til standen, kan den så hjelpe deg med å navigere dit.

Denne planleggingsappen har mye nyttig info og hendige verktøy, så last den ned og ta en titt.
For iOS
For Android

Er det langt mellom standene eller hallene, og man plutselig får dårlig tid? Du kan benytte en av de mange shuttlebussene som går hele dagen.
Når man kommer ned broen fra t-banen, så står ofte bussen klar. Spør om den går “Ost”, så tar den deg til inngang øst, og da har du kommet nærmere hallene 3, 4, 5, 6 og 7.
Trenger du deretter å rekke et møte i hall 11 eller 12, så kan du ta bussen tilbake. Spør da om den går til “U Bahn”.
Grunnen til at man bør spørre om man går på riktig buss, er fordi du ellers kan ende opp på parkeringsplasser- eller hus.
Ellers er det selvfølgelig fint å kunne gå hele tiden, og redaktøren av BHL var således stolt et av årene av å ha gått over fire mil i løpet av messen. Det er Oslo-Drammen, det.

Spielwarenmesse har et rikt innhold å tilby besøkende, og vi vil anbefale å ta turen hvis sjansen byr seg. Stemningen, menneskene, og ikke minst produktene, vil sannsynligvis være til stor inspirasjon.
Les deres fem grunner til å avlegge et besøk:
5 reasons

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyheter fra leketøybransjen.

Påmelding

You have Successfully Subscribed!